Scuba Diver Basic Skills

Course
Scuba Diver Basic Skills
Location
Sundsvall, Sweden
Date
Sunday, May 14, 2023
Instructor
Roger Östlin
Price
8000 kr

Booking fee
750 SEK VAT included

What is included and what is additional to price

Scuba Diver är en grundkurs där målet är att ge dig möjlighet att planera och genomföra dyk i öppet vatten till ett maximalt djup av 30m med luft eller Nitrox som andningsgas.

All dykutrustning går att låna under kursen och fyllning av flaskor ingår i priset.

Additional info

Lektionerna består av teoripass med efterföljande praktiska övningar/dyk. Vi börjar 18:00 - 21:00 med målsättning att kunna genomföra 1-2 utbildningstillfällen per vecka. Vi planerar datum och tider för kursen gemensamt vid första utbildningstillfället.

Om utbildningen
Detta är en lite mer omfattande grundutbildning där du får lära dig dyka med torrdräkt och få kontroll i vattnet genom att du behärskar ett flertal olika simtekniker. Du utför dina övningsuppgifter både individuellt och i team med andra. Förutom praktisk utbildning ingår grundläggande teoretisk utbildning där du får lära dig att planera dina dyk så de kan utföras på ett säkert sätt.

Jag som utbildar på denna kurs heter Roger Östlin. Jag har över 30 års erfarenhet av dykning. Jag är certifierad dykinstruktör och aktiv teknisk dykare med stort intresse för rostiga vrak.


To application

I samband med denna bokning kommer en boknings & certifikatsavgift tas ut av SwedTech Diving på 750 kr.