Mixed Gas Blender

Course
Mixed Gas Blender
Location
Dalarö
Date
Saturday, April 29, 2023
Partner
Vrakdykarpensionatet
Instructor
Mikael Janeheim
Price
2900

Booking fee
500 SEK VAT included

What is included and what is additional to price

Certifikat, kursmaterial (arbetsbok), tvättmedel, syrgasfett, dekaler och annat grundläggande som behövs för att genomföra den praktiska delen ingår i priset.
Samt frukostmacka, lunch, samt kaffe, te och dricka under dagen.

Däremot ingår inte gaser ni fyller och eventuellt privat servicematerial och delar som ni kan behöva under kursen.

Additional info

Vi håller på en heldag 09:00-19:00.

Detta är en grundkurs där du lär dig att räkna och blanda andningsgaser såsom Nitrox och Trimix, samt syrgasanpassa din utrustning. Vi går igenom de vanligaste gaserna och dess egenskaper samt hur de används vid dykning. Vi går även igenom vad man måste tänka på när man hanterar utrustning tillsammans med syrgas. Efter kursen har du grundläggande kunskaper i hur man fyller olika gasblandningar samt hur man anpassar och använder sin dykutrustning tillsammans med syrgas. Kursen berättigar dig till att fylla gaser på egen hand, samt inspektera och syrgasanpassa din egna utrustning.

Under kursen kommer teoretiska och praktiska övningar varvas. Alla får känna på att blanda gaser, samt syrgasanpassa dykutrustning. Så ta med egen utrustning som du kan jobba med under kursen. Flaska eller fyllvippa är lämpliga delar att syrgasanpassa. Ta även med flaskor du vill fylla så att vi har något att att träna gasblandningar på.

Denna kurs hålls i samarbete med Vrakdykarpensionatet, vilket gör att vi håller till i deras lokaler ute på Dalarö.

Behöver du boende i samband med kursen, vänligen kontakta dom och meddela att du bokat in dig på denna kurs. info@vrakdykarpensionatet.se

För gaspriser, se deras hemsida https://www.vrakdykarpensionatet.se/gasfyllning/


To application

I samband med denna bokning kommer en boknings & certifikatsavgift tas ut av SwedTech Diving på 500 kr.